Politica de confidentialitate

1. Datele furnizate la crearea contului cumparatorului pe site-ul viscontionline.ro vor fi confidentiale si vor ramane private atata timp cat contul creat va exista pe site. In caz de neutilizare a contului pe o perioada mai mare de 1 (un) an -nelogare cumparator-, contul acestuia precum si datele furnizate vor fi sterse automat din baza de date; in situatia in care se doreste crearea unui cont nou, cumparatorul va fi nevoit sa reintroduca datele pe site. Parola furnizata pentru contul respectiv este folosita de catre Sc Scorpion shoes srl exclusiv pentru situatia in care utilizatorul contului uita parola si doreste accesarea propriului cont si a informatiilor continute de acesta. Datele furnizate vor putea fi folosite de catre Sc Scorpion shoes srl pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, communicate, promotii, oferte speciale, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

2. Sc Scorpion shoes srl certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Utilizatorii au dreptul de a cere in mod gratuit urmatoarele (lista nu este exhaustiva):

3. Orice solicitare va fi transmisa de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa liviu.ionita@theavisconti.ro. Pentru orice problema care nu poate fi clarificata sau rezolvata cu reprezentantul ViscontiOnline.ro care s-a ocupat de comanda dumneavoastra puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Liviu Ionita, tel: 0786.130.460 sau email liviu.ionita@theavisconti.ro.

Compania care administreaza site-ul www.viscontionline.ro, denumit in continuare Visconti Online, este S.C. Scorpion shoes srl, inregistrata  Reg. Comertului cu numarul J40/11716/2013,CIF: RO32270690, Capital Social: 200 ron, Adresa: Str.Calea Rahovei nr. 266-268, corp 60, sector 5, Bucuresti. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. S.C. Scorpion shoes srl isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara nici o notificare, recomandand astfel citirea cu atentie a celor prevazute in Termeni si conditii.

Toate drepturile rezervate.
Viscontionline - Vanzari pantofi piele - pantofi la comanda © 2020